REXİMEX , Beyşehir’de ziyaretlerimin yeni adresi…

REXİMEX , misafirperverlikleri için teşekkür ederim…

Reximex,müşterilerimizin beklentilerine her zaman en üst seviyede cevap vermeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda global son kullanıcı trendlerini de dikkatle takip ederek sürekli yeni ürünler sunmaya çalışıyoruz.

BizimGörüş

Dünyanın en iyi silah üreticilerinden biri olmak; Silah İmalatı İşinde 25 yılı aşkın deneyime sahip Yönetim ve Üretim ekibimizin rehberliğinde, en son Ar-Ge ve Üretim yeterliliğini kullanarak.

BizimMisyon

Çalışanlarımız, İş Ortaklarımız, Müşterilerimiz ve Tedarikçilerimiz ile takım halinde çalışmak; Güvenli, Huzurlu, Dürüst ve Demokratik Bir Ortam Oluşturmak İçin; ve bu şekilde kalsın…

Geniş Bir Alanımız Var

Ürün yelpazesi!

Müşterilerimizin beklentilerine her zaman en üst seviyede cevap vermeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda global son kullanıcı trendlerini de dikkatle takip ederek sürekli yeni ürünler sunmaya çalışıyoruz.



Kişiye özel ürünler tasarlıyoruz!

Müşterilerimizin koşullarını, kullanım alanlarını ve kişisel tercihlerini analiz ediyor; ve müşterilerimizin beklentilerini aşan ürünler tasarlıyoruz. Son kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkaran, kolayca özelleştirilebilir ürünler ortaya çıkarıyoruz.

Üretim becerilerimizi her zaman bir üst seviyeye taşıyor ve en son teknolojileri takip ediyoruz!

Reximex üretim tesisi, 12.000 metrekarelik entegre üretim tesisinde modern ve son teknoloji ekipmanlar kullanmaktadır. Üretim Tesisimiz ve Ekibimiz, müşterilerimizin ihtiyaçları ve geleceğe yönelik iş planlarımız doğrultusunda sürekli gelişiyor ve genişliyor.

reximex

Previous post DAĞLIOĞLU ARMS, Beyşehir’de ziyaretlerimin yeni adresi..
Next post TARGET ARMS, Beyşehir’de ziyaretlerimin yeni adresi…