Oğuzhan Tüzün altın madalya kazandı… Doha’daki organizasyonun trap “süper” finalinde yarışan milli sporcumuz atıcılıkta başarısı bizleri gururlandırdı.

Atıcılıkta Katar’da düzenlenen ISSF Tüm Dallar Dünya Kupası sona erdi. Organizasyonda trap “süper” finalinde yarışan milli sporcu Oğuzhan Tüzün, altın madalya kazandı.

OĞUZHAN TÜZÜN TRAP SÜPER FİNALİ ŞAMPİYONU. ALTIN MADALYA TÜRKİYE’NİN…

ALTIN MADALYA

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Doha’daki organizasyonun trap “süper” finalinde yarışan milli sporcu Oğuzhan Tüzün, altınmadalya kazandı.

Sporcuların yıl boyunca dünya kupalarındaki başarılarına göre davetle katıldığı kupada Türkiye’yi Yusuf Dikeç ile İsmail Keleş, 10 metre havalı tabanca kategorisinde, Oğuzhan Tüzün ile Safiye Temizdemir ise trap kategorisinde temsil etti.

TÜZÜN TRAP SÜPER FİNALİ ŞAMPİYONU

18-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Katar’ın Doha kentinde yapılmakta olan ISSF Tüm Dallar Dünya Kupası Finali Trap Süper finalinde yarışan milli sporcumuz TÜZÜN Altın madalyanın sahibi oldu.

Milli sporcumuzu gönülden tebrik ederiz

Previous post Doğada çekilebilecek çok nadir bir fotoğraf Türkiye’de kaydedildi. Kış uykusuna yatmayan hayvan ile süper istilacı aynı karede
Next post Yaban domuzu saldırısından son anda böyle kurtuldu