KHAN ARMS, Beyşehir’de ziyaretlerimin yeni adresi..

KHAN ARMS, misafirperverlikleri için teşekkür ederim…

Khan arms’ın öncelikli hedefi tüketici memnuniyetini sağlamaktır.

khan arms

Bunu mutlak mühendislik disiplini, yenilikçi ürünler, yüksek kalite ve üstün hizmet anlayışıyla yapıyoruz  ve bunu her zaman bir EKİP olarak yapıyoruz.

KURUMSAL DEĞERLER

COŞKU

Coşkuyla ve sık sık kutlama yaparak, enerji ve tutkuyla çalışmaya değer veririz. Tutkunun, yaratıcı gücümüzü ateşleyen, bizi doğal yeteneklerimize yönlendiren ve dünyaya katkıda bulunmak için en uygun olduğumuz yeri gösteren kıvılcım olduğuna inanıyoruz. Her gün kutlamayı ve coşkulu olmayı seçerek, pozitif, tatmin edici ve yüksek enerjili bir işyeri yaratma gücümüzün tüm sorumluluğunu kabul ediyoruz. 

HAYAT BOYU ÖĞRENME 

Kişisel farkındalığa bağlı olarak sürekli büyümeye ve öğrenmeye değer veriyoruz. Arkadaşlarımızdan, meslektaşlarımızdan, topluluğumuzdan ve çevremizdeki dünyadan sürekli olarak öğrenmeye her zaman açığız. 

ODAK 

İşyerinde başarıya ve tatmine ulaşmanın anahtarı olarak, mevcut merkezli farkındalığa ve en yüksek kaldıraç etkisine sahip eylemlere ve uygulamalara odaklanmaya değer veriyoruz.

 BAĞLILIK

Kişisel ve mesleki başarının anahtarı olarak kendimize ve başkalarına verilen taahhütlerde bulunmaya ve bu taahhütleri yerine getirmeye değer veririz. Bağlılık, tutkulu amacımızla uyumlu bir sonuca ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya istekli olmakla ilgilidir. Kararlı olmak asla pes etmememiz anlamına gelir.

HAN HAKKINDA

1985 yılında kurulan Khan Arms Company, Türk av tüfeği kümelenmelerinin merkezinin bulunduğu Üzümlü/Konya’da bulunan, Türkiye’nin en büyük silah ustalığı geleneklerinden birinin bir parçasıdır. 

Güncel pazar ihtiyaçlarının, küresel alandaki stratejik iş uygulamalarının bilincinde olan KHAN tasarım ve üretim anlayışı, modern makine ve malzemelerle gelen teknolojinin, geleneksel işçilik ve sanat eseri ile mükemmel bir karışımı üzerinde durmaktadır. 

Onlarca yıllık büyüme ve ilerleme sırasında KHAN, ürünlerimizi güvenilir kılan teknik ve niteliksel özellikleri asla unutmadan, değişen müşteri taleplerine göre kendisini ve üyelerini geliştiren ve güncelleyen bir iş felsefesi geliştirmiştir. 

Enerjik ve hedef odaklı yapımız, geniş ürün yelpazesini, yüksek kalite standartları ve üst düzey kişisel hizmet anlayışıyla, mümkün olan en iyi anlaşmayla sizlere sunmaya odaklıdır. 

2000 yılında ihracat faaliyetlerine başlayan Khan Arms, bugün Türkiye’nin en büyük Av Tüfeği İhracatçılarından biri olmanın gururunu yaşıyor. Başlıca ihracat pazarlarımız ABD, Fransa, Yeni Zelanda, İskandinavya, Kanada, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, İrlanda, İngiltere, Ukrayna, Bulgaristan, Grönland, Güney Afrika, Namibya, Lübnan ve 40’a yakın ülkedir. 

KHAN olarak hepimiz işimizin müşterilerimize atıcılık sporlarına olan tutkularını geliştirme veya keşfetme fırsatı sağladığına inanıyoruz, bu nedenle üretimden alıcıya kadar sistemimizin her aşamasında bunu her zaman hatırlıyoruz.

KHAN ARMS

Hayatta pek çok şey gözünüze takılır ama bazıları kalbinizi yakalKHAN ARMS

Previous post DERYA ARMS, Beyşehir’de ziyaretlerimin yeni adresi..
Next post TYPHOON SİLAH, Beyşehir’de ziyaretlerimin yeni adresi..