Ayhak Avcılık ve Yaban Hayatını Koruma Konfederasyonu’ndan Av Camiasına Çağrı var

Ayhak  Avcılık ve Yaban Hayatını Koruma Konfederasyonu; Değerli av camiamıza önemle arz olunur

Avcılık ve Yaban Hayatını Koruma Konfederasyonu Mak-Merkez Av Komisyonu öncesi tüm camiaya sorunları dile getirmesi konusunda çağrı yapıyor.

Bildiğiniz üzere Merkez Av Komisyonu yakın bir tarihte gerçekleşecek ve bu konuda bölge temsilcileri olarak avcı temsilcilerimizin seçimi yaklaşmaktadır. Bu konuda bölge temsilcisi olarak adayların mutlaka yalnızca kendi bölgeleri için değil tüm ülkemizdeki avcılığımıza ilişkin sorunları dile getirmesi ve bu konuda bilgi sahibi olması önem arz etmektedir.

Merkez av komisyonu üyelerinden özellikle çevreci kuruluş temsilcilerimizin değerli akademisyenlerden oluştuğu bilinilmeli ve savunulacak her konunun sözlerle değil bilimsel verilerle ortaya konulması gerekmektedir.

Bu kapsamda bölge temsilcilerimizin özellikle MAK toplantı öncesinde Konfederasyonumuza destek verecek akademik avcı kadrolarımızla toplantılar yapılması planlanmış olduğundan bilgi desteğine ihtiyaç duydukları konuları bizlere bildirmesi önem arz etmektedir.

MAK öncesi toplantılar öncelikle online yapılacak ve nihai toplantı Ankara’da yüz yüze yapılacaktır. Değerli camiamıza önemle arz olunur.

Görüşlerinizi Ayhak sayfasına yazabilirsiniz Link Tıkla

Avcılık ve Yaban Hayatını Koruma Konfederasyonu

Previous post Kuş cennetinde kamışlar hasat ediliyor! 20 kadının elinde sanat esirine dönüşüyorlar
Next post Yaban keçilerini kovalayan ‘ormanın hayaleti’ böyle görüntülendi!