AKSA ARMS, Beyşehir’de ziyaretlerimin yeni adresi..

Read Time:1 Minute, 33 Second

AKSA ARMS, misafirperverlikleri için teşekkür ederim…

AKSA ARMS av tüfeği sektöründe uluslararası kalitesini kanıtlamış bir firma olarak ihracat oranını istikrarlı bir şekilde artırmaktadır.

Aksa Silah Hakkında

30 yıllık tecrübeye sahip bir grup tarafından yönetilen AKSA ARMS, büyümek, gelişmek ve dünya pazarındaki rakiplerle rekabet edebilmek için sadece üretmek değil, daha kaliteli üretebilmek ve zamanında teslim edebilmek gerektiğini iddia ediyor. AKSA ARMS, silah sektöründeki yenilikleriyle adından söz ettirmektedir.

Müşteri taleplerine bir adım önde cevap vermeyi amaçlayan kurumsal algısı, AKSA‘yı sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya açılmaya yöneltmiş ve dünya pazarında var olmaya başlamıştır. AKSA ARMS Dünya pazarında .410 üst gövde, taktik yarı otomatik av tüfeği ve hibrit sistem bullpup üretimiyle dikkat çekiyor.

AKSA Silah, her geçen yıl artan Ar-Ge çalışmaları ile yılda 50 bine yakın av tüfeği üretiyor. AKSA, yenilikçi bakış açısına sahip, alanında uzman mühendisleriyle müşteri isteklerine hızlı ve özgün tasarımlarla yanıt vermektedir.

AKSA, her türlü silahın plastik veya çelik parçasını kendi bünyesinde üretebilecek yeterli tecrübeye ve 30’dan fazla CNC tezgahına sahiptir. AKSA av tüfeklerinin ergonomik yapısı, kullanım kolaylığı ve özgün tasarımı sayesinde memnun müşteri kitlesi her geçen gün artıyor.

AKSA ihracat odaklı bir fabrika olup, ürünlerinin %95’ini dünya çapında 50’den fazla ülkeye ihraç etmektedir.

AKSA ürünleri çok kaliteli ve rekabetçi fiyatlarıyla tüm dünyada büyük beğeni topluyor.

AKSA av tüfeği sektöründe uluslararası kalitesini kanıtlamış bir firma olarak ihracat oranını istikrarlı bir şekilde artırmaktadır.

MİSYONUMUZ
Dünyanın her yerinde ileri teknolojiden yararlanarak kaliteli ürünler yapmak. Ve silah sektörünün tüm talepleri ile sektörde iz bırakan bir kuruluş olmaktır.

VİZYONUMUZ
Sürekli gelişmek ve müşterilerimize her zaman daha iyi ürünler sunmak. Rekabet ortamında teknoloji ve kaliteli ürünlerle tercih edilmek ve ürün çeşitliliğini arttırmak.

KALİTE POLİTİKAMIZ
Tüm çalışanlarımız ve modern tesislerimizle birlikte ulusal ve uluslararası standartlara uygun üretim yaparak, zamanında, kaliteli, doğru ve eksiksiz ürünler sunmak.

AKSA ARMS

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post RANGER ARMS, Beyşehir’de ziyaretlerimin yeni adresi..
Next post MAESTRO SİLAH, Beyşehir’de ziyaretlerimin yeni adresi..