LAS VEGAS — 45. SHOT Show ®  The Venetian Expo ve Caesars Forum’da açıldı

Read Time:3 Minute, 32 Second

Fuara büyük ilgi gösteren Türk firmaları yeni ürünlerini sergiliyor.


Dünyanın en büyük ticaret fuarı, hedef vurma, avlanma, açık hava ve kolluk kuvvetleri için ekipman ve ürünleri sergiliyor.

LAS VEGAS — 45. SHOT Show ® bugün The Venetian Expo ve Caesars Forum’da açıldı ve 17-20 Ocak tarihlerinde dört gün sürecek. 2023 fuarı, genişlemesinin ikinci yılını işaret ediyor ve 816.000 net metrekareden fazla sergi alanını kapsayan 2.500’den fazla katılımcıyı ağırlamak için The Venetian Expo’ya Caesars Forum mekanını ekliyor.

Gösteri, salgın öncesi katılım seviyelerine geri dönmeyi bekliyor. Ateşli silah ve doğa endüstrisinden profesyoneller, hedef atış, avcılık, açık hava etkinlikleri, kişisel savunma ve kolluk kuvvetleri amaçları için kullanılan yeni, yenilikçi ürünleri görmek için buradalar.

Ateşli Silah Endüstrisi Ticaret Birliği NSSF ®’nin sahibi olduğu ve sponsor olduğu SHOT Show, türünün dünyadaki en büyük ticaret fuarıdır. Gösteride hiçbir ateşli silah transfer edilmez. Tüketiciler, SHOT Show’da tanıtılan yeni ürünleri önümüzdeki yıl boyunca perakendecilerin raflarında görecekler.

SHOT Show, Las Vegas ve Nevada ekonomileri için bir nimettir ve gösteri, oyun dışı gelirden 88 milyon dolardan fazla gelir elde etmiştir. Amerika’da ateşli silah endüstrisinin 70.5 milyar dolarlık ekonomik etkisi var ve 375.000’den fazla istihdam yaratıyor. Birçok eyalet, endüstri işletmelerinin ekonomileri için değerinin gayet iyi farkındadır. Bu değer, valilerin kendi eyaletlerindeki ateşli silah endüstrisinin önemini ve ateşli silah ve mühimmatla ilgili daha fazla firmayı çekme çabalarını tartışacakları NSSF’nin ev sahipliği yaptığı Guvernörler Forumunda tartışma konusu olacak.

Ateşli silah satıcıları ve atış poligonu operatörleri için eğitim oturumları, SHOT Show’un önemli bir bölümünü oluşturur. SHOT University ™ uyumluluk, operasyonlar ve çok daha fazlası hakkında dersler sunar. Geçmişte sunum yapan kişiler arasında ATF, FBI ve Ulusal Anında Suç Geçmişi Kontrol Sisteminden temsilciler yer aldı. NSSF, FixNICS programı aracılığıyla, ateşli silah bulundurması veya bulundurması yasal olarak yasak olan kişilerin adlarını ekleyerek FBI’ın NICS veri tabanını önemli ölçüde iyileştirmeye yardımcı olmuştur.

Dün, Range’de Endüstri Günü’nde 200’den fazla katılımcı, 2.300’den fazla davetli açık hava medya üyesi ve alıcıya ateşli silahlar, mühimmat, optikler, araçlar ve diğer ürünlerle uygulamalı deneyim sağladı. NSSF, etkinliğin isim sponsorudur. SHOT Show’u 2.000’den fazla basın mensubu takip ediyor.

“SHOT Haftası”, SHOT Show ile ilgili etkinliklerin tüm kapsamını yakalar. Bunlar arasında,  avcılık ve atıcılık sporlarına katılım yoluyla engelli savaş gazilerinin iyileşmesine yardımcı olan, ateşli silah endüstrisi tarafından işletilen bir hayır kurumu olan Honored American Veterans Afield’ı destekleyen NSSF/HAVA Golf Classic yer alıyor.

İki günlük  Tedarikçi Vitrini , 539 OEM üçüncü taraf tedarikçisinin sergileyen üreticilerle bir araya geldiği ve ekstrüzyon, imalat, kumaş, makine, metal, plastik, yazılım, lojistik destek ve araçlara yönelik ihtiyaçlarını araştırdığı bir gösteri içinde gösteridir. .

Gösterinin Caesars Forum’daki eXtra Pavilion’u, gösteri katılımcılarının yeni üreticilerle tanışabilecekleri, yeni ürünler keşfedebilecekleri ve işletmeleri için yeni çözümler belirleyebilecekleri masa üstü sergiler içeriyor.

Özel bir törenle NSSF, endüstri liderlerini Amerika’da hedef vurma ve avlanma mirasına ve endüstriye katkılarından dolayı onurlandırmak için Hall of Fame’e üç yeni adayı açıklayacak . NSSF Ken Sedlecky Yaşam Boyu Başarı Ödülü de verilecek.

Ateşli silah endüstrisi, kazaları, hırsızlıkları ve intiharları önlemeye yardımcı olmak için ürünlerinin güvenli kullanımını ve güvenli bir şekilde saklanmasını teşvik etmeye kendini adamıştır. NSSF’nin ChildSafe Projesi ®  ve “Cesur Bir Sohbet Edin” intiharı önleme programlarının yanı sıra NSSF’nin güvenlik alanındaki ortakları olan Amerikan İntiharı Önleme Vakfı ve ABD Gazi İşleri Bakanlığı da stantlara sahip olacak. NSSF, Operation Secure Store ® , Don’t Lie for the Other Guy ® ve FixNICS ® girişimleri aracılığıyla perakende düzeyinde silahları yasaklanmış kişilerin ellerinden uzak tutmak için çalışır . Bu programlar toplu olarak Gerçek Çözümler olarak bilinir. Daha Güvenli Topluluklar ®ve hayat kurtarmaya yardımcı oluyorlar.

SHOT Show, Las Vegas’ta düzenlenen en büyük beşinci ticaret fuarıdır ve 50 eyalet ve 115 ülkenin tamamından alıcı çekmektedir. Yaklaşık 13,9 millik koridorlar, ateşli silahlar, mühimmat, silah kasaları, kilitler ve kasalar, optikler, atış poligonu ekipmanı, hedefler, eğitim ve güvenlik ekipmanları, av aksesuarları, kolluk teçhizatı, işitme ve göz koruması, ağaç dikmeleri, kokular ve yemler, çatal bıçak takımı, GPS sistemleri ve diğer elektronikler, kılıflar, giysiler, deri eşyalar, oyun çağrıları ve tuzaklar.

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google Nevs  Avdoğa Dergisi’ne abone olun.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post ABD’de kutup ayısı bir kadın ve bir çocuğu öldürdü
Next post Hepsi görücüye çıktı… Yerli ve milli silahlar ABD’yi sallıyor!