İstanbul Prohunt Uluslararası İstanbul Av Silah ve Doğa Sporları Fuarı Gerçekleştirildi…

Read Time:1 Minute, 31 Second

Düzenlenmeye başlandığı 2012 yılından beri sürekli gelişerek kendi alanında dünyanın sayılı fuarlarından biri haline gelmiş olan Uluslararası İstanbul Av Silah ve Doğa Sporları – İstanbul Prohunt pandemi arasının ardından 9. Kez 02-05 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 9 ve 10 No’lu Salonlarda yeniden ziyaretçiler ile buluştu.

Image : AVDOĞA DERGİSİ

9.Uluslararası İstanbul Prohunt Av Silah ve Doğa Sporları Fuarının 2 yıl aradan sonra #Nerede Kalmıştık” sloganıyla tekrar yapılmasıyla yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisinden camia adına mutluluk duyduk. Standımızı ziyaret ederek, abone olarak, her zaman olduğu gibi  bizlere desteğini esirgemeyen, güç katan dostlarımıza teşekkür ederiz.

Image : avdoğadergisi 

Pazarlar arasındaki merkezi konumu, dinamik yapısı, geniş katılımcı yelpazesi ve yoğun ziyaretçi sayısıyla kendi alanında takvimin vazgeçilmez fuarlarından biri haline gelen etkinlik düzenlendiği son tarihler olan

ziyaretçisine yurtiçi ve yurtdışından 132 katılımcı ve 550 markayı bir arada görme şansı sunmuştur. İstanbul Prohunt Fuarı, Türkiye`nin av ve silah sektöründe dünyanın en uygun  pazarlarından biri olduğunu bir kez daha ispat etmiştir.

02-05 Mayıs 2019’da 42.500 ziyaretçisine yurtiçi ve yurtdışından 132 katılımcı ve 550 markayı bir arada görme şansı sunmuştur. İstanbul Prohunt Fuarı, Türkiye`nin av ve silah sektöründe dünyanın en uygun  pazarlarından biri olduğunu bir kez daha ispat etmiştir.

18 yaş ve üzeri tüm av ve doğa sporu tutkunlarına açık olan İstanbul Prohunt Av Silah ve Doğa Sporları Fuarında silah ve yan sanayi, savunma, özel güvenlik silahları ve malzemeleri , elektronik ve optik ürünler, bıçaklar, av turizmi, avcılık deri ve konfeksiyon ürünleri, olta balıkçılığı ve ekipmanları, outdoor giyim, doğa sporları ve kamp malzemeleri, arazi araçları, avcılıkla ilgili tamir bakım, av köpekleri, atış makinaları, plakalar ve poligonlar gibi sektörün her alanından en yeni ve en iyi ürünleri yerinde görebilme  ve inceleme imkanı sağladı.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post 10 M HAVALI TABANCA KARIŞIK TAKIMDA BRONZ MADALYA TÜRKİYE’NİN 
Next post AVCI, AV SEKTÖRÜMÜZ VE SİLAH SANAYİMİZ İLE GELECEGE RASTGELE…