TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Yönetmelik Hakkında; Önemli duyuru.

Read Time:35 Second

6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkındaki Kanun ile bu Kanunun uygulamasını gösteren Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Yönetmelik yivli/ateşli silahların sporcularımızın evlerinde ve/veya iş yerlerinde bulundurulmasına izin vermemektedir.

Üzerine zimmetli yivli/ateşli silah bulunan faal sporcularımızın silahlarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı poligonlarımızda muhafaza etmeleri gerekmektedir.

Önceki dönemlerde Federasyonumuz veya Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından kendilerine zimmetle verilmiş ve aktif olarak sporu bırakmış olan sporcularımız da kendilerindeki silahları en kısa sürede Federasyonumuza gönderilmek üzere en yakın Gençlik ve Spor İlçe ve/veya Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine bir tutanakla teslim ederek tutanağın bir kopyasını da Federasyon Başkanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post TRAP-SKEET TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GÖREVLİ HAKEM LİSTESİ
Next post Kene vakalarında artış yaşanıyor: Kırım Kongo Kanamalı Ateşi nedir? KKKA belirtileri nelerdir?