Tilkilere fısıldayan adamın kahkahalara boğan videosu: Mıhlama yapayım mı size

Read Time:1 Minute, 12 Second

Rizeli vatandaşın beslediği tilkilerle arasında geçen diyalog izleyenleri kahkahaya boğdu. Tilkilerin çağırınca geldiğini ifade eden vatandaş, masalara çıkan tilkilere “Mıhlama yapayım mı size, çay mı içersiniz kahve mi?” diye seslendi.

Tilkilere fısıldayan adamın kahkahalara boğan videosu: Mıhlama yapayım mı size

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası Galer Düzü mevkisinde kafe işleten Osmanoğlu, aç kalıp zaman zaman iş yerine gelen iki tilkiyi beslemeye başladı.

Tilkiler için ulaşabilecekleri noktalara ekmek, köfte ve sucuk bırakan Osmanoğlu, müzik ve gürültüye rağmen kaçmayan ve bırakılan yiyecekleri yiyen bu hayvanları cep telefonuyla kaydetti.

“KAHVE Mİ YAPAYIM ÇAY MI YAPAYIM”
“Pamuk”
 ve “Boncuk” ismini verdiği tilkileri elleriyle de besleyen Osmanoğlu’nun, hayvanlarla esprili sohbetinin yer aldığı görüntüler sosyal medyada ilgi gördü.

Osmanoğlu’nun tilkilere yönelik, “Bunların haline bak. Biri bir masada. Biri diğer masada. Siz kimden izin aldınız da buraya çıktınız? Siz izin aldınız mı? Ben kime diyorum? Sen benden izin aldın mı? Bırak elmayı. Boncuk, çay içer misin? Kahve mi yapayım, çay mı yapayım?” şeklindeki esprili sözleri izleyenleri gülümsetti.

“ÇAĞIRINCA GELİYOR”
Hasan Osmanoğlu, AA muhabirine, tilkilerin alıştıkları için artık gürültü ve müşteri olduğu zamanlarda da gelmeye başladığını söyledi.

Tilkilerin kendisine alışmasının iki ay sürdüğünü belirten Osmanoğlu, “Pamuk adını verdiğim ilk önce geldi. Ekmek ile yaklaştım. Sonra köfte verdim, daha çabuk geldi, sevdi sanırım. Sucuk verdim, iki ayda yanıma yaklaştı. Dizimde oturup yemek yediriyordum. Dükkanın içine soktum. Çok alışınca bağırdığım zaman geliyor, başka gelmiyor. Değişik davranışları oluyor.” dedi. KAYNAK YENİÇAĞ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post Bilim insanları açıkladı: Hayvanlar aleminin en alkolik üyeleri ‘hamsterlar’
Next post Deniz yosunundan elektrik üretildi