Kazdağları Off-Road meraklılarının uğrak noktası oldu

Read Time:54 Second

Kazdağları Off-Road meraklılarının uğrak noktası oldu Kazdağları sonbahar aylarının gelmesiyle farklı bir güzelliği büründü.

https://geo.dailymotion.com/player/xz0y.html?video=x859d4u&dmApi=postMessage&dmPubtool=pes&dmEmbedIndex=0&dmInstanceId=my-dailymotion-player&dmTs=655649&dmV1st=607AB1F9FCFFB036372903AE33158390&mute=false

BALIKESİR (İHA) – Kazdağları Off-Road meraklılarının uğrak noktası oldu

BALIKESİR – Kazdağları sonbahar aylarının gelmesiyle farklı bir güzelliği büründü. Off-Road meraklıları ise bu eşsiz güzellikleri görmek ve yaşamak için özel yapım donanımlı araçları ile bölgede etkinlikler yapıyor.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 4×4 Safari & Kamp – Karavan Grubu üyeleri Kazdağları’nda iki günlük bir etkinlik ile sonbaharın güzelliklerini kamp yaparak yaşadılar. Özel donanımlı araçları ile Kazdağları’nın zorlu ve çamurlu yollarında zaman zaman bata çıka ilerleyen grup üyeleri Dalak Suyu mevkiinde kamp yaptılar. Gün içinde ise özel donanımlı arazi araçları ile Kazdağları’nın sonbahar güzellikleri arasında zorlu koşullarda Off-Road yapma imkanı buldular.

Kazdağları özellikle güneyde Balıkesir ve kuzeyde Çanakkale üzerinden çeşitli parkurlar ile doğa sporlarını sevenleri yılın her mevsiminde ayrı güzellikler sunmaya devam ediyor.

Kazdağları Off-Road meraklılarının uğrak noktası oldu

kaynak haberler

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post İngiltere’de gördüğü kelebek çiftliğini Beykoz’da kurdu
Next post Belgrad Ormanı’nda zehirli köygöçüren mantarlarını kim topladı? ‘Bu inanışlar hayatlara mal olabilir’