Korkunç olay: Köpeklerini gezdiren kadını ayı yedi

Read Time:52 Second

39 yaşındaki bir kadın ABD‘nin Colorado eyaletinde köpeklerini yürüyüşe çıkardı, talihsiz kadının ayı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Köpeklerini gezdiren kadını ayı yedi

Adı açıklanmayan kurbanın erkek arkadaşı, 30 Nisan’da eve geldiğinde köpekleri binanın önünde görmüş, sevgilisinden haber alamayınca aramaya çıktığında ise kadının parçalanmış cesediyle karşılaşmıştı.

Yetkililer, olay yerinde ayı tüyü ve dışkısı bulmuş, Araştırma sonucunda yakınlarda bir dişi Amerikan kara ayısı ve iki yavrusu tespit edilmişti. Kurbanı öldürdüğünden ve ileride başka kişilere saldırmasından şüphelenilen hayvanlara ötanazi uygulanmıştı.

Colorado Park ve Yaban Hayatı Servisi (Colorado Parks and Wildlife Service – CPW), yaptıkları otopside anne ayının ve bir yavrunun midesinde insan kalıntıları buldu. CPW patoloğu, hayvanların ilk muayenede sağlıklı göründüğünü bildirdi. Mikroskobik incelemelerin ve kuduz testininse iki hafta sürebileceğini sözlerine ekledi. Ayıların cesetlerine DNA testi de yapılacak.

“BAŞKA BİRİNİN BAŞINA GELME RİSKİNİ ALAMAYIZ”

CPW sözcüsü Jason Clay ise ayıların saldırdığından emin olduklarını ancak bunu DNA’nın kesin şekilde kanıtlayabileceğini bildirdi.

Colorado’da 1971, 1993 ve 2009 olmak üzere son 50 yılda üç kez bu tür bir olay meydana geldi. Resmi ölüm nedenini kararlaştırmak için gelecek hafta kadına otopsi yapılacak. kaynak haberglobal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post Gram gram sağılıyor kilosu 8 bin lira: Bağışıklığı güçlendirdiği için yok satıyor
Next post Annesiz kalan kaya sansarı yavruları rehabilitasyon merkezinde şefkatle bakılıyor