Aç kurt dağ keçisini böyle avladı

Erzincan’da bir kurdun, yaban keçisi avı anı bir av rehberi tarafından saniye saniye kaydedildi. Eşine belgesellerde rastlanılan kovalamacadan zaferle çıkan kurt ağzında avıyla gözden kayboldu.

Erzincan’ın güney kesimlerini kaplayan Munzur Dağlarında doğa gezisine çıkan profesyonel Av Rehberi Fahri Akoğlu, dağ keçisi sürüsünü takip eden kurdu görünce yanında ki kamera ile olayı kayıt altına almaya başladı. O anları saniye saniye kaydeden Akoğlu, zorlu kış şartlarında kar üzerinde kurdun dağ keçilerini kayalık bir alanda sıkıştırdıktan sonra avının yakalamasını taşımasını görüntülemeyi başardı.

Aç kurt dağ keçisini böyle avladı

Erzincan’da kurdun yaban keçisini avladığı anlar, profesyonel av rehberi Fahri Akoğlu tarafından saniye saniye kaydedildi.

Erzincan’ın güney kesimindeki Munzur Dağları’nda doğa gezisine çıkan profesyonel av rehberi Fahri Akoğlu, dağ keçisi sürüsünü takip eden kurdu görünce yanındaki kamera ile o anları kaydetti. 

Kurt karla kaplı bölgede dağ keçilerini kayalık bir alanda sıkıştırdıktan sonra içlerinden birini yakalıyor. Avını yakalayan kurt, ağzındaki dağ keçisi ile bölgeden uzaklaşıyor.

Kaynak Yeniçağ:

About Post Author

Previous post YENİ ADIYLA POLATLI AVCILAR ARAMA KURTARMA DERNEĞİNİN KONGRESİ YAPILDI
Next post Ankara’da kurt ile ayının şaşırtan mücadelesinin galibi bakın kim oldu!