0 0 lang="tr"> Giresun Dağlarında Kralın Peşinde / Özgür EFENDİOĞLU - Avdoğa Dergisi
Site icon Avdoğa Dergisi

Giresun Dağlarında Kralın Peşinde / Özgür EFENDİOĞLU

Read Time:52 Second

Yine güzel geçmekte olan bir haftaydı. Hafta sonunun gelip ava gideceğimi bilmek bana yetiyordu zaten. Ekip ile hafta içi görüşüp biraz yükseklerde avlanmanın planını yaptık.

Cumartesi hava bayağı kapalı ve ne olacağı belirsiz modda olduğundan çıkmamıştık ava. Lakin gecesinde hava deyim yerindeyse cam gibiydi. Sabah ise mükemmel bir güneş ve akabinde de süper bir av havası vardı. Arkadaşlarımla haberleşip Bulancak merkezde bir araya geldik. Sonrasında ise avlağımıza doğru yola revan olduk. Yaklaşık 1 buçuk saatlik yolculuğun ardından avlağa gelmiştik. Malum yivli av tüfeği ile avlanacağım için kendime karşı tarafımı net görecek bir nokta belirlemeye çalışıyordum.

Fazla sürmeden bulup gereken hazırlığımı yapıp beklemeye başladım. Ekip normal av tüfeği ile avlandığı için geçiş noktalarını kesmek zorundaydılar. 15-20 dakika sonra telsizden herkes yerini aldığını söylüyordu. Bu arada kendime bekleme noktası olarak belirlediğim yer köpekleri salacağımız yani domuzların yatak tutabileceği yere iki tepe uzaktı. Yani bizim ekipten benden tarafa gelecek boğazı kesen arkadaşımdan geçerse ancak gelebilirdi benim görüş alanıma. Haliyle bu durum da çok cazip değildi.

Yazının devamı ve görselleri için AVDOĞA DERGİSİ abone olunuz lütfen..

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version