LR 3.2-17×44 mm SN3 T-PAL Parallax Illum. Riflescope

Read Time:1 Minute, 48 Second

U.S. Optics 25 yıldır sipariş üzerine geneleksel tüfek dürbünleri üretmektedir. Bu süre zarfında işlevsellik sağlamlık ve berraklık sağlama konusunda araştırma geliştirme gayretleri, mühendislik prensiplerine uygun olarak kanıtlanmış yenilikçi icatlar ışığında

kullanıcılardan gelen çok önemli görüşler de dikkate alınarak çaba sarf edildi.

U.S Optics ailesi bütün gayretini ve üretimin özünü keskin nişancıların aradıkları en iyi özelliklerde bir dürbünü onlara sunmak için azmetmiştir.

U.S. Optics Dürbünleri çok dikkatli ve detaylı bir inceleme ve mühendislerin optik reçeteleri. ürünün özellikleri ve nasıl çalıştığını içeren bilgiler ışığında bütün veriler bir araya getirilerek ışık filtreleri, objektif mercekleri baştan sona göze kadar ışığın iletimi göze alınarak, bütün mercek takımlarının tam bir uyum içinde en üst seviyede berrak ve keskin bir görüş sağlamasını temin edecek şekilde her türlü hırpalanmaya dayanıklı olarak üretilmeye gayret gösterilmiştir.

Long Range –  Uzun Mesafe – ( LR Series) Optics

Özellikler:

Bazen uzun mesafe atışlarında görüntü netliği ve hedef tanıma konusunda kritik bir karar aşmasında kalınır. Dürbünün ilk büyütmesi 3,2 oranındadır. Bu oran yakın hedeflerin dürbün içinde kolayca görülmesini sağlar. İlk büyütmesi yüksek olan dürbünlerde avı hemen dürbün içine almak güç olduğu için büyütme aralığı başlangıcı 3,2 olarak tespit edilmiştir. Büyütme gücünün 3.2×17 olması uzak mesafeler için güçlü bir yakınlaştırma imkânı sağlar.

.LR-17 serisi dürbünler sahip olduğu 44 mm merceği ile bu konuda atıcıya 1500 yarda ve ötesinde kesin ve belirleyici bir avantaj sağlar.

SN3 T-PAL Parallax Illum

Bu 44 mm mercek, kısaca (T-PAL) olarak tanımlanan Turret Parallax Adjustment Locator yer belirleyici Paralax ayarlaması yapan kule önüne yerleştirilmiştir.

Dürbün üzerinde yer alan bu T-PAL sistemi Kule SN3 modeldir.

Dürbünlere takılan parallax adjustment knobs (Parallax ayarlama düğmeleri)  değişen mesafelerdeki büyütmelerde oluşacak netleştirme sorunlarını giderecek ayarları yapmanız içindir.

1500 yarda ve üzeri mesafede hedefi bulma ve tanınmasına en büyük katkıyı dürbününüzün sahip olduğu LR-17 yaklaştırma özelliği büyük bir avantaj sağlar. Buna katkı sağlamak amacı ile düşük ışık ve kapalı havalarda kullanılabilecek 12 – değişik ayara sahip İlluminated

 (aydınlatılabilen) Reticle (taksimatlı objektif ) sistemi vardır.

Yazının devamı ve görselleri AVDOĞA DERGİSİ EKİM 2019 SAYISINDA
ABONE OLMAK İÇİN 05443414082 WhatsaAp ABONE yazın sizi arayalım veya linki tıkl
ayınız https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4-3si7QVXaAdwJymBmKm5RH1V5k_MGBkOzWAmP1D00XeMPw/viewform

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post ÖLÜM ÖLMEZ
Next post YAVRU KÖPEKLERDE TEMEL İTAAT