Yaban Hayatına Anlamlı Destek / Yücel CANVAR

Read Time:1 Minute, 5 Second

Pınarbaşı İlçemizden Yaban Hayatına Anlamlı Destek  

Kayseri’nin, Pınarbaşı ilçesinde yaşanan soğuk havalardan dolayı, Pınarbaşı Avcılar Derneği doğadaki yaban hayvanlarını yemleme faaliyeti düzenledi. Faaliyete Pınarbaşı Avcılar Derneği Başkanımız Kadir Mağara öncülüğünde Kaymakamımız, belediye başkanımız, Jandarma komutanımız, Kayseri milli parklar müdürümüz, Orman işletme şefimiz ile birlikte gelen üyelerle doğadaki yaban hayvanlarına aç kalmamaları için yem bırakıldı. Kışın şu aralar Pınarbaşı ilçemizde sert geçmesinden dolayı bırakılan  yemler içimizi ısıtan renkli görüntüler oluşturdu.

Pınarbaşı Avcılar Derneği Başkan Yardımcımız Niyazi Acılar etkinlik hakkında şunları söyledi; “Geçtiğimiz yıllarda kurulan derneğimiz faaliyetlerini arttırarak sürdürmektedir. Bugünde burada toplanmamızın sebebi kar altında kalan arazide yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının elimizden geldiği kadar yiyecek bırakarak onların kışı en rahat şekilde atlatmasını sağlamaktır. Malum Pınarbaşı’mızın kışları çok sert geçmektedir. Yapmış olduğumuz bu tür faaliyetlerimizi her sene daha da önemseyerek tekrarlamayı planlıyoruz.” dedi.

Pınarbaşı Kaymakamımız Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Pınarbaşı Belediye Başkanımız Memduh Uzunluoğlu, Kayseri Milli Parklar Müdürümüz Harun Dindar, Pınarbaşı Jandarma Asayiş Komutanımız Ömer Gürbüz, Orman İşletme şefimiz Ferhat Koyuncu, Pınarbaşı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Mağara ve ekibine başta olmak üzere destek olan herkese canı gönülden sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yazının devamı ve görselleri AVDOĞA DERGİSİ ŞUBAT 2020 201. SAYISINDA

ABONE OLMAK İÇİN 05443414082 WhatsaAp ABONE yazın sizi arayalım veya linki tıklayarak abone olunuz

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4-3si7QVXaAdwJymBmKm5RH1V5k_MGBkOzWAmP1D00XeMPw/viewform

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post YAZDAN KALMA / İsmail VAROĞLU
Next post PUDELPOİNTER / Uğur BARUTÇU