SAYILIR & AVSAN 5’inci geleneksel bayii toplantısı yapıldı / Tevfik ÜÇBAŞ

Read Time:1 Minute, 56 Second

SAYILIR & AVSAN  5’inci geleneksel bayii toplantısını 7-8-9 Şubat tarihlerinde Antalya’nın en güzel otellerinden biri olan Spice Hotel’de gerçekleşti.

Ülkemizin dört bir yanından gelen seçkin bayiiler üç gün ağırlandı.

 Toplantıda M.Cafer, Semih, Metin Sayılır kardeşler sırayla söz alarak konuklara duygu ve düşünceleri anlatarak hoşgeldiniz konuşması yaptı.

Bu bayi toplantısının amaçlarını ve bu toplantıdan beklentilerini kısaca anlattılar.

Bayii toplantısına ülkemizin farklı illerinden belirli kriterlerle seçilip, davet edilen yaklaşık 60 bayii katıldı.

Toplantının ikinci bölümünde, Metin Sayılır, Sayılır firmasının distribütörü olduğu marka ve ürünler ile ürettikleri malzemeler konusunda profesyonel bir sunum yaptı.  Tüm ürünlerin ve markaların özelliklerini teker  teker anlattı.

M.Cafer Sayılır; tam 78 yıldır sektöre hizmet veren Sayılır avın son yıllarda yaptığı atakları anlattı.

 2019 yılını değerlendirdi. 2020’den beklentilerini anlattı.

Sektörün yaşadığı sorunları ve bu konuda yaptıkları çalışmaları anlattı. Aynı zamanda SİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı olan M.Cafer Sayılır; İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Özel Güvenlik Daire Başkanı ve yetkililerle yaptıkları görüşmeleri ve katıldığı toplantıları değerlendirdi ve bayilere bir perspektif çizdi.   Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda söz alan bayii sahipleri ve yetkilileri bayilerin yaşadığı yasal sorunlarını dile getirdi. Karşılıklı konular müzakere edildi.

Toplantının son bölümünde, geçen yıl ki satış performanslarına göre davet edilen bayilere uygulanacak iskontolar ve ödeme kolaylıkları sunuldu.

Bayii toplantısının ana teması yükselen değer MESCO av ve atış fişekleriydi. Fişeklerin yanı sıra MESCO markasıyla iddialı yarı otomatik av, taktical ve havalı tüfeklerde üreten firma yine MESCO markasıyla bir çok yeni ürün üretmişler. Tüm bu ürünlerin tanıtımı yapıldı.

B&P Baschıerı & Pellagrı av ve atış fişeklerinin disbritörü olan firma; Özkursan Av Fişekleri, Avsan Bakım Ürünleri, Optik ve Fener Grubu, Avsan Saraciye, Özkursan Ses Mermileri, Green Hunter Saraciye, Blımey Çizme, Raptor Saraciye Wılds Saraciye  Beretta,  Franchi, Winchester, Browning, Stoeger  Baikal Benelli  gibi markalarında dağıtımını ve toptan satışını yapmakta.

Toplantı sonuna katılımcılara törenle hediyelerle birlikte anı plaketi verildi.

Verimli geçen toplantıda birbirini tanımayan bayiler arasında tanışma, kaynaşma sağlandı. Sayılır Av yetkilileriyle ve birbirleriyle sohbet ortamında konuklar hem dinlendi, hem de verimli bir toplantı yapıldı.

Ayrıca toplantı Spice Hotelin en klas bölümünde canlı müzik eşliğinde  özel gala yemeği verildi. Canlı müzikte konuklar doyasıya eğlendi.

Sayılır & Avsan Av’ın beşinci kez düzenlediği bayiiler toplantısı başarıyla sonuçlandı. Genel Müdür M.Cafer Sayılır, bu organizasyonun her yıl yapılacağının müjdesini verdi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post Rekor Mudur Bilmem Attım Vurdum / Ahmet KOLAĞASIOĞLU
Next post AVDOĞA DERGİSİ KORONA VİRÜS SEBEBİYLE #EVDEKAL SÜRECİNDEKİ OKUYUCULARIMIZA ÜCRETSİZ ONLİNE ERİŞİME AÇILDI