Yeni Ford RangerRaptor ile Maceraya Hazırmısınız? / Amil ÜÇBAŞ

Read Time:2 Minute, 38 Second

Yeni Ford RangerRaptor ile

Maceraya Hazırmısınız?

Avrupa’nın en çok satan pick-upünvanına sahip Ford Ranger ve Raptor modelleri yenilenen motorlarıyla yüksek performans, vergi

avantajıyla ve üstün yakıt verimliliği ile Türkiye pazarında…

Ford Ranger’ın efsane yüksek performanslı versiyonu yeni Ford RangerRaptor, Türkiye pazarında da yerini aldı. Ford Ranger yenilediği Pick-upRanger’ın Bolu Köroğlu dağlarının eteklerinde Aladağlar Beşpınarlar Tabiat Parkında MounTRain Doğa Club’da çok keyifli bir kış kampı lansmanı gerçekleştirdi.

Avdoğa Dergisi ekibi olarak 30 ekim 2019 günü sabah erken saatler de kamp alanında yerimiz aldık. Ford Otosan pazarlama iletişimi yetkilisi Şebnem Duban ve Ford Otosan ticari araç yöneticisi Koray Kavalcı’nın detaylı sunumlarıyla yeni Ford Ranger’ın tanıtımını yapıldı. Ford yetkili satıcısı Başer Otomotiv yetkililerine, (Avdoğa Dergisi) Tevfik Üçbaş ve Amil Üçbaş olarak yeni Ford Ranger’i tecrübe etmemize olanak sağlamaları ve gösterdikleri misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Sunumların ardından davetlilere Ford Ranger amblemli içi miflonlu montlar, bereler, alüminyum kupalar hediye edildi. Davetlilerin uyku tulumlu konforlu çadırlarda yerleri belirlendi.

Öğle yemeğinden sonra Yeni Ford Ranger sürüşleri zor arazi koşullarında tecrübeli eğitmen pilotlar gözetiminde davetlilerinin test etmeleri sağlandı. Bu arada güvenlik önlemleri yanında sürekli takibinde olduğumuz 112 sağlık ekibi de dikkatimizden kaçmadı.

Ralli ve Off-road pilotları renk kattı…

Off-road parkurunda tecrübeli eğitmenler eşliğinde gruplara bölünen davetliler doğada zor koşullarda yeni Ford RangerWildtrak’la  yaptıkları test sürüşleriyle zevkli vakit geçirdiler. Farklı arazi koşullarında MounTRain Doğa Club orman parkurunda gerçekleştirilen yeni Ford Ranger ve Raptor etkinliğinde 2019 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Ralli ve Off-road pilotları renk kattı.  Yeni Ford Ranger test sürüşümüze 30 yılını otomobil sporuna vermiş usta pilot Orhan Çelen Avdoğa ekibiyle eşleşmesi sayesinde yeni Ford Ranger’i teknik açıdan detaylı bilgi sahibi olmamızı sağladı. Ford Türkiye Ralli Takımı’ndan şampiyon eğitmen tecrübeli pilotlar sayesinde etkinliğe katılan davetlilere yeni Ford Ranger’in arazi kabiliyetleri uygulamalı olarak anlatıldı. Rüya gibi zevkli bir doğa deneyiminden sonra kamp alanında ahşap dağ evinde odun sobasının etrafında toplanan davetlilerle sıcak sohbetlerin ardından Program akşam yemeğinden sonra Anfi de toplanıldı. Ateş başında canlı müzikle, yüksek çam ağaçlarının yaprakları üzerine yansıtılan sinevizyon görüntüleriyle sıcak şarap ikramı ile yapılan sohbetler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Davetlilerin bir bir çadırlarında istirahatlerine çekilmesiyle günün sonuna gelindi.  Ertesi gün aladağların çam kokularıyla uyanan davetliler açık büfe kahvaltı sonrası 9.30 da yeni Ford Ranger sürüşlerine gruplar halinde devam edildi.

Orman içinde köprü üzerine kurulan kütüklerden kontrollü şekilde yeni Ford Ranger’ la test eden davetli sürücülere daha sonra yeni Ford Ranger’in2.5 ton çekebilen vinç sistemi uygulamalı olarak tanıtıldı.

11.00 de tamamlanan arazi test uygulamaları öğle yemeğine kadar açık havada ateş etrafında toplanan davetlilerle Ralli ve Otomobil sporları sohbetleri öğle yemeğine kadar sürdü.

MounTRain Doğa Club’daBolu’luahçımızın nefis lezzetli et yemekleri açık havada iştahla yenildikten sonra Tabiat parkındaki gölette isteyen davetliler Botlarla açılıp gölette kısa bir tur yaparak kürek çektiler.

Çok zevkli geçen kısa bot etkinliğinin ardından MounTRain Doğa Club merkezinde toplanan davetli grup yerini yeni bir gruba devretmek üzere kamp alanından ayrılmak üzere hazırlıklara başladı.

Yazının devamı ve görselleri AVDOĞA DERGİSİ KASIM 2019 198. SAYISINDAABONE OLMAK İÇİN 05443414082 WhatsaAp ABONE yazın sizi arayalım veya linki tıklayarak abone olunuz
tps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4-3si7QVXaAdwJymBmKm5RH1V5k_MGBkOzWAmP1D00XeMPw/viewform

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post İzzet ALKAN / TARIK HAZNEDAR
Next post AVDOĞA DERGİSİ 199. SAYIMIZ ÇIKTI..