DOMUZSAVAR

Gece gündüze teslim olmakta, gidiyorum av yolunda. Ruhumu hoş duygularla yapısına bağlamış doğanın belleğimde capcanlı duran tanıdığım yöreyi göreceğim. Tanımadığım insanlarla tanışmasam da tanışacağım yabandomuzlarını devşireceğim.   

“Tarih tekerrürdür!” deyimine inanmam; dün dündedir, bugün bugündedir; yarın da metazori yarındadır! Her av gününün ve her avcı insanın birbirlerine benzerlikleri dışsaldır! “İnsan avcısı hayvanlar” masumlar! “İnsan avcısı insanlar” milyarlarca insan öldürmüşler, ayrıca hırsızlıkla, düzenbazlıkla, tecavüzle, elezerlikle, insan avcısı insanlar insanları öldürmekten beter etmişler. Lâfı şuraya getireceğim: Av günü gebeliklerinde çoğu tek, bazı ikiz, üçüz olaylar ölü veya sağ doğarlar ki yalancı gebeliklere de sık rastlanır!

Sabahın köründe ruhumu tökezleten sıkıntı algılıyorum! İnsan 20’den fazla algılıdır! İnsan beyninin ön kısmındaki (AnteriorCingulateCortex), tik tak işleyen altıncı his (hissikablelvuku) adlı önsezi ile üniversitelerde “parapsikoloji” ilgileniyor. Ağdalı söylem gereksiz, örnekleyeyim. ABD vatandaşı IngoSwann, Dünya’da koordinatları verilen yerde olanları algılıyordu. Rus Psişik Nina Kulagina ve İsrailli UriGeller, bilim heyetleri önünde yaptıkları deneylerde, beyin gücüyle metal kaşıkları bükmüşlerdi, bazı nesneleri havalandırmışlardı. Anadan doğma veya sonradan olma bu yeti iyi ki avcılarda yok, yoksa tıkırında avcılık tamtakırdı!

Yazının devamı ve görselleri AVDOĞA DERGİSİ EYLÜL 2019 SAYISINDA
ABONE OLMAK İÇİN 05443414082 WhatsaAp ABONE yazın sizi arayalım veya linki tıkl
ayınız https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4-3si7QVXaAdwJymBmKm5RH1V5k_MGBkOzWAmP1D00XeMPw/viewform

About Post Author

Previous post AV AŞIKLARI
Next post Kalahari Çölünde Av Peşinde 7