“GAME FAIR AVDOĞA FESTİVALİ” “Marka Tescil Belgesi” ile tescillendi.

Read Time:1 Minute, 1 Second

 

“GAMEFAIR AVDOĞA FESTİVALİ”
“Marka Tescil Belgesi” ile tescillendi.

Sektörün ve avcılarımızın yoğun isteğiyle ve desteğiyle 10 yıl önce temellerini attığımız Game Fair Avdoğa Festivali’ni sektörün ileri gelen firmaları ve avcılarımızla birlikte başarılı bir şekilde 4 yıldır düzenli olarak Polatlı Poligon Alanı’nda gerçekleştirdik. Ülkemizin dört bir yanından doğasever avcılarımız, atıcılarımızın ve meraklıların katılarak zenginleştirdiği festivalde; otuza yakın etkinlik yaptık.
Game Fair Avdoğa Festivali ülkemizin en büyük ve en kapsamlı festivali oldu.
Bu arada kötü niyetli emek hırsızı kişiler tüm uyarılarımıza rağmen “Game Fair” ismini kullanarak organizasyon yaptıklarını üzülerek gördük. Tüm uyarılarımıza rağmen maalesef bu durumu iki yıl devam ettirdiler. Büyük özveriyle gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuzda, bizim çabalarımızı iyi bilen sektör temsilcilerimiz ve avcılarımız daima bizim yanımızda yer aldı ve bu kötü niyetli emek hırsızlarına prim vermediler. Bunun sonucu olarak Game Fair adı altında iki kez yaptıkları çakma organizasyon fiyasko ile sonuçlandı.
Yıllar önce Türk Patent ve Marka Kurumu yaptığımız başvurumuzu nihayet sonuçlandırdı ve GAME FAİR AVDOĞA FESTİVALİ “Marka Tescil Belgesi” ile tescillendi. Türk Patent ve Marka Kurumu Markalar Dairesi Başkanlığınca onaylanan “Marka Tescil Belgesi” tescil tarihinden itibaren 10 yıl süreyle geçerli olacak.
Sektör ile camiamızın buluşmasını sağladığımız “GAME FAIR AVDOĞA FESTİVALİ’’ tüm camiamız için hayırlı ve uğurlu olsun…
Sevgi ve Saygılarımla
Kamil ÜÇBAŞ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Post Author

Previous post 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun
Next post Avdoğa Dergisi Eylül 2018 sayısı